Bredbånd

Med Altibox kan du alltid stole på at alle får mer enn nok fart og kapasitet til underholdningen sin. Vi leverer 100% fiber helt hjem til hver eneste kunde. Det er Altibox alene om å levere.

Helt siden starten i 2002 har vi satset på kompromissløs teknologi. For oss betyr det at alle våre kunder skal få 100% fiber – uansett om de bor i Oslos asfaltjungel eller blant stupbratte fjell og dype fjorder på Sunnmøre.

Vi tok ingen snarveier den gangen. Heldigvis. For i dag er det fart og kapasitet som avgjør hvem som får de beste underholdningsopplevelsene. Og akkurat dét har vi mer enn nok av.

Få en bedre trådløs opplevelse

Som leverandør av Norges råeste fiber er vi i Altibox glødende opptatt av at du som kunde får den best tenkelige bredbåndsopplevelsen i hjemmet ditt – også når du surfer trådløst. Visste du at det i mange tilfeller kan være svært enkelt å forbedre det trådløse hjemmenettverket helt på egenhånd?

 

-> Fire enkle grep for å få bedre trådløst nett

-> Les mer om Altibox Wifi Pluss.

Med Altibox får du alltid mer enn nok fart og kapasitet til underholdningen din

Fart avgjør hvor fort du kan laste opp og ned fra internett. Høy fart vil frigjøre tid som du kan bruke på alt som er viktigere for deg enn å vente på nettforbindelsen. Med Altibox får du hastigheter helt opptil 1000/1000 Mbps.

Kapasitet er like viktig. Nok kapasitet er avgjørende for å kunne håndtere at mange enheter er logget på samme nettverk samtidig.

Velg mellom disse bredbåndsproduktene:

Altibox Fiberbredbånd 80/80

Altibox Fiberbredbånd 150/150

Altibox Fiberbredbånd 300/300

Altibox Fiberbredbånd 500/500

Altibox Fiberbredbånd 1000/1000

Sifrene indikerer opplastings- og nedlastingshastighet i Megabits per sekund (Mbps).

Opplevd hastighet forutsetter bruk av riktig utstyr, og kan være lavere enn oppgitt linjehastighet.  Les mer på altibox.no/hastighet.

Tilbudene på bredbåndshastigheter kan variere hos våre Altibox-leverandører.

Opplever du ofte dårlig trådløst nett?
Les mer om
Altibox Wifi Pluss