Nyheter

Se flere Oscar-favoritter i Altibox Film og Serier

6. mars 2018

The Shape Of Water ble Oscar-utdelingens store vinner. Den har premiere i Altibox Film og Serier 25. juni. Mens du venter kan du kose deg med en rekke andre vinnere og enormt gode nominerte.

Les mer

Rørende, sterkt og knivskarpt på FOX og National Geographic

2. mars 2018

Fra seriemesteren Ryan Murphy kommer den rørende, nervepirrende og sensasjonelle dramaserien '9-1-1', om amerikansk nødhjelp-personell. Gå heller ikke glipp verdenspremiere på dokumentarserien 'Jane'.

Les mer

Ari, Triana og halve kjendis-Norge: Dette kommer på TV 3 i mars

28. februar 2018

TV3 varter opp med noe for enhver smak i mars. Vi blir bedre kjent med hele Norges Ari Behn. Kjendisene samles på kjøkkenet i en brennheit batalje i Camp Kulinaris, mens nye, lettkledde og håpefulle deltagere sjekker inn på det skandaleomsuste hotellet i Mexico.

Les mer

Nytt på HBO Nordic i mars

28. februar 2018

I HBO Nordic dukker mange nye og kjente ansikter opp i mars. I Trust møter vi oljearvingen John Paul Getty III, The Good Fight returnerer med sesong 2 og Chuck Roads og co. vender tilbake i Billions, sesong 3.

Les mer

Premierer på TVNorge, FEM og MAX i mars

27. februar 2018

Stories from Norway med Ylvis-brødrene åpner tårekanalene og sliter på magemusklene – på den aller beste måten. Jon Almaas er også tilbake med en ny sesong av Praktisk Info og TVNorge gir deg også en dyptdykkende dokumentar om ubåt-mysteriet.

Les mer

Premierer på TV 2 i mars

27. februar 2018

TV 2 henter frem storskytset i mars, med premierer på nysatsingen «Århundrets stemme» og den norske komiserien «Roeng». Vi får også et gjensyn med Solveig Kloppen som åpner dørene for nye kjente fjes.

Les mer

Premierer på NRK i mars

27. februar 2018

Ane Dahl Torp og John Carew spiller mot hverandre i den nye NRK-serien Heimebane og Bjarte Tjøstheim er tilbake i sesong 2 av Presten.

Les mer

Prisendring på Altibox TV Basis

20. februar 2018

For å kunne tilby deg stadig bedre underholdningsopplevelser, justeres prisen på tv-pakken din. Endringen trer i kraft 1. april 2018.

Les mer

NRK fyller opp sendeskjema med mye nytt i årets andre måned

13. februar 2018

Jessica Biel i kritikerrost krimserie og en etterlengtet sesong 3 av Unge Lovende er bare noe av det vi gleder oss til på NRK fremover.

Les mer

Zombiepausen er endelig over!

12. februar 2018

Sesong åtte av THE WALKING DEAD fortsetter 26. februar kl. 21.55 på FOX.

Les mer